inga bilderrrrr..

brist på bilder, måste ta tag i fotograferingen snart. men hittar inte laddaren. allafall
igår spela jag gitarr med fredde, länge sen, men bra gick det. idag var jag och kolla på cross och sånt med björn och mård. men hitta bara för dyra. och sen åkte jag till pappa. data och typ ingenting. lollo har namnsdag idag fresten, grattis som satan, och jag saknar dendära männisan, för mycket!. ...
nu sitter jag och kollar på tv med far min och ska väl sussa om ett tag..
imorgon ska jag åka till österby och träffa mintobbe, vet inte vad det blir där, men något lär vi hitta på, pusspån.
nu ska jag fortsätta att kolla på tv. somsagt, lollo, jag saknananar dig.

hoooj.

weekend


shakis


igår fredag så vare skola. sen hem och där var tobbe som väntat typ två timmar. kolla på tv, sen kom emma. var med henne ett tag sen hem. sen åkte vi till far min och där gjorde vi typ inte heller så mycket. jag damma tavlor och packa lite och kolla på tv och sen sov vi.
imorse vakna jag bredvid min tobbilias och så spöregna de, gick upp åtta för jag skulle ha teorilektion. började nio och sluta fyra. sen hem och gick till vår nya lägenhet. satt och glodde och typ låg på golvet med tobbe, och jag har aldrig haft så kul på länge, skrattade fan i timmar. sen gjorde vi inte mycke mer. jag och pappa körde han till stationen vid nio sen åkte vi hem.
i love you.
imorgon så flyttar vi in helt i nya lägenheten .. hojli :)

tillbaks till skolan.

de tre orden som kan få mig så varm
                         &
den underbara känslan när vi är med varann







hållojbaj, skolan har börjat igen dåra, tråkigt kan man säga.
igår åkte jag till österby efter skolan, träffa tobelias en liten liten stund. sen åkte jag med elin och tobbe ut till syster och åt kladdkaka. sen hem och data och film, sova.
jag har bestämt mig för att köpa en riktig cross och en vespa. så jag har hittat en cross, och jag vill ha. och den kanske blir min.



du är stark nog för att klara dig, och därför finns det inget som oroar mig.
allt kommer gå bra, bara du väntar någon dag.
när folk inser hur bra du är, och snäll och allt
så kommer allt fixa sig,
jag tänker på dig varje dag, och har till och med gråtit.
jag längtar tills den dagen vi ses igen, och den måste bli snart
jag saknar, och älskar dig
louise wennerberg

goooodag



igår kom jag hem från landet, satt hemma ett tag och typ gjorde ingenting. sen kom jonathan och sen emma. gjorde inte mycket alls, sen gick jonathan hem och jag och emma typ prata. sen åt vi lidl´s tzatziki en blandning av snusk och smask. störda var vi, med knäckebröd. haha. sen slockna emma och jag med efter idag. idag har jag packat till flytten på lördag. ska snart åka hem till moder min och imorgon äre skola dåra, fyfabianse alltså. tråkigt, ja.
men men,
välkommen tillbaka till gränbycpskola linda !
man tackar man tackar :)
på lördag äre american car show och jag har teorilektion!, blää /:

verta lugna pucken


emma


pool


tobbe


<3


bedminton


<3


badanka


tobiasarna kämpar


tobiasarna :D


var på landet i helgen, med elin, tobbe, tobbe och patrik. typ hade det skönt bara och gjorde inte så mycket. mys vare allafall. hojhoj

hos lotto













va hos lotto, pierca mig men nålen var för liten så smycket gick inte in, typ svimma..
Men syster tatuera sig, fint.
och tobbe pierca ögonbrynet. jojovisst
fick allafall en ny piercing till mitt gamla hål, en lila tagg :D

linda


jag vill inte

alla tårar kom på en gång, ett tryck i hjänan som gör att det dunkar. jag mår illa. sitter och funderar, sist jag grät såhär mycke var du med. det var länge sen. det var tiden som fick så många minnen, allt minns jag så väl. jag trodde inte det skulle göra såhär ont, det verkligen svider. det känns som jag aldrig mer får se dig le, höra dina knasiga komentarer. jag vet själv att jag kommer träffa dig igen. men att veta att du inte är nära mig för alltid, svider. svider. svider. och det som finns kvar är massa minnen. så många nya lär det inte bli. fyfan, alltid har jag varit räd för den här dagen, och nu är den här. och det finns inget at göra åt. när allt var så jävla bra, vad som än händer, och kommer hända, så älskar jag dig lollo, alltid. och min önskan när du åker, är att jag får träffa dig så snart som möjligt.
du har gjort så mycket för mig

så äre


på bild: snygga systern och hennes stiliga vän johanna
jag älskar bilden...

i lördags så skulle vi på rockgrejen i stadspakrne. så jag mötte elin, tobbe, tobbe, patrik och markus där. men de lät inge bra så vi drog till stan och åt. sen gick vi till bilen och sen åkte vi hem till oss, packa allt som skulle med dagen efter. sen åkte vi till österby. sen var jag lite med de andra medans elin och tobbe gjorde annat, sen lämna tobbe.ö oss så då kom en annan markus. så vi åkte bil i skogen och det var mörkt som satan. sen åkte vi och ställde oss utanför patrik och tobbe och jag ville inte hem. men sen gav jag mig efter mina trottserier och i bilen vart jag hur trött som hälst för jag pratat hela dagen, men men, dagen var bra för min del, därimot tyckte elin nog inte som mig ..
på natten åkte vi hem och på söndan kom syster m familj och hämta mig. åkte till småland och sov i tält. dagen efter blev det astridlingrensvärld, det var okej, häftigt att se faktiskt. sen till tältet och spela lite kort och så, sen sova. tisdag blev det packa och sen fara hem. när jag kom hem ducha jag sen träffa jag emma och matilda, och vi träffa kevin och egget en snabbis. sen drog jag hem och så ska jag sussa snart, pussli

du lyckas aldrig bli så vacker som henne!










hållåhallå.
här är lite bilder från fotodagen med snygga louise. hon på bilden dåra,
mer bilder kommer någon gång, lita påå mig.
men nu ska jag ner till stadsparken på någon rock festival med elin, tobbe, tobbe, patrik och någon mackan. ska bli skojit.
imorn åker jag till småland med erika och hennes family. tillbaks på tisdag.
sen blire piercca sig onsdag elr nå :D
somsagt nu ska jag dra, hojiloj


gräbbesta











har varit i gräbbesta och göteborg med lollo, os hennes mamma och syster. som snart är lollos hem, vilkket är sorgligt om satan, fyfan-
veckan var allafall toppen me massa dans och gångar längst stranden. blev en fotodag också , men är alldeles för trött, så bilderna kommer imorn antagligen.
jag piercar mig nästa vecka och jag är happäy, mitten av läppen uppe. jiihoo.
nu ska jag sooova, har jobbat igår och idag så är slut. goodnatt

RSS 2.0