just hello

det var ett jävla tag sedan.  Skola hela förra veckan. Och så hare blvit fjällnora med lollo och det var dunder. sen stan med henne , och helgen har varit full av saker och bara goodiie. i fredags kom vi ut till stugan kl 12. åkte och bada me moppen. sen hem och laga mat. sen kom mamma och björn, åt.. sen blev det brum hela dagen. Lollo cross och jag moppe. gjorde hopp nere vid grusgropen och så åkte vi som dorvingar. kolla på film tills kl fyra på natten, och då hörde vi två hundar skälla. gick ut och skogen och då kom två hundar springandes, typ minivarghundar. assöta. de hade jagat tre katter . och vi tog in dem och hade dom under natten. somna kl halv fem och sen vakna vi vid 9 kanske. sen kom ägarnen till hunden efter samtal till polis och sådant. sen åkte vi moppe och cross och lollos cross paja. växellådan la av. så det blev inge mer cross. så vi hoppa studds atta med vatten och sen gick vi och la oss och sov i tre timmar. kl tre åt vi och sen åkte vi och bada efter att ha hjälpt bjrön med poolen. sen åkte vi tillbaka och jag och lollo åkte och plocka blommor. sen senare vare dags för middag. sen blev lollo cp, övertrötthet och cider så hon typ skrattta i tre timmar. åt..ingenting. spela kort med mamma och björn och sen sov vi. söndag vakna vi halv ett och då åt vi frrukost. sen kom syster och jonny och vi fira mamma, sent men bättre de än aldrig. hon fick våran fotobok som vi gjort.. jag fick pengar för jag fotat jonnys barn och deras kusiner. dä najs. sen resten av dan vare bara drygt. varm och tråkigt. sen hem och jag somna, och nu är jag vaknen och kl är halv ett och jag ska nog sova. tack för en återupplevelse med barndomsvännen.pusspåt.

och jag saknar orfeas, anna & joss!

tjingeling

avslutning


emma


emma & chaima


shad


kören


hennes röst, dödar


klassen,,,,,,8 bajsiga B


daniella, blivande mentor, å jag gillar´t !!


emma & chaima


chaima


emma


jag & emma


lollo


sham


josephine


lollo


jag och lollo


lollo & sofie




jag


jag som mongo


emma


staffan och sista bilden.

AVSLUTNING MED MÅNGA TÅRAR

såjävla skönt att veta att det är sommarlov nu. Avslutningen var bra, förutom att jag grät som fan. Jag vet att jag kommer träffa lollo igen innan hon flyttar, men bara det att veta att det är sista avslutningen med henne, och så grät hon själv, så det är svårt att motstå. fyfan. jag kommer sakna dig bästa människa, älskar dig!.
efter avslutningen fick vi betygen, jag fick alla G och tre VG, jag är nöjd . Sen åkte jag och emma och käka kinamat, fullpackat med folk. Tänkte gå på fett med kärlek, men blev inte så. Det var pissväder och jag förkyld. så vi åkte hem till mig och glodde på pojken i randig pyamas och i taket lyser stjärnorna, och då blev det gråta ännu mer. Inte så glad dag kan man säga. Sen åkte jag till pappa, och där somna jag runt 8 på kvällen. Feber och skit..men men,

Idag äre lördag, och jag har handlat gummistövlar och regn påse vare nu heter, till semestern. fast dit pappa och jag ska, skare bli rätt fint väder. Ja somsagt, imorn ska vi till kinekulle och det ska bli skoj. Hantverkstad så det gillar vi..bad hoppas jag på, och vara hare skönt. sen blire midsommar med familj, och emma, för hennes mamma ska jobba. helgen därpå hoppas jag på en helg med mamma,björn,göran, hans tjej och lollo, med mini cross och moppe, bada
får se om de blir nått skriva, eller om jag inte orkar med datan. hooojjs

palm med syskonen









torsdag, och idag blev det katalin och kolla på johan palm med syskonen. Det var skoj. Och trevligt och kolla på alla störande småfjortisemosar som typ dog, bokstavligt. grät och jag vet inte vad. Han var allafall grymt bra och hans röst är ju så härlig. Vi prata faktiskt med han lite efter och tog kort, och jag fick ha hans hatt på huvet, aaaawow.haha. elin och erika skrev en kapp till han och skrev om han behövde personlig guidening. haha. Men han misstänkte att det låg något snusk bakom det hela. Men men, trevligt vare allafall med syskonen och johan är värd mer och bättre publik jö.
hoooooj

fyra skoldagar kvar!

















lite bilder från i helgen. i fredags sov emma hos mig, vi hade de mysilit, och åt morötter och gurka. fota lite och var ute med doggsen. I lördags åkte vi till emma och gick ut och fota, sen var vi barnvakt åt emmas kusiner, emelie och elin. kolla på film och spela kort.
idag söndag, hare vare lugnt. varit ute med pappa och vovvsarna, och så gjort om bilder och lite. snart ska jag åka till moder. . imorn börjar jag 10 i 12, och de är niiice!!
snart.är.det.avslutning.jäy.

INGEN ÄR GLADARE ÄN MIG!

idag åkte jag hem till pappa, och jag leta kamera för mitt skadestånd är på INGÅNG. igentligen har ja inte tid att skriva så jag tänker bara säga att jag har köpt en CANON EOS 1000d och jag är SSSÅ JÄVLAALLAAA GLAAA :D
 


yeyyeboll

hejsansvejsan.  Har inte skrivit på någon dag. Men igår var jag på gräny centrum med emma, och plugga och leta kläder.  Idag var jag med orfeas och emma. Vi umgicks med ragnar, och hade de väldans trevligt med de. Orfeas åker till Grekland i en månad, som är sorgligt. För ja kommer inte ha någon att bada me!.
Jag fick veta att jag är godkänt på spanskan, och de trodde jag verkligen inte, så man kan säga att jag är lite stolt.
Nu är min kamera så gott som såld, och de gillar vi.  Så jag ska väl spara till en ny, min dröm är ju canon eos 1000 men jag får kämpaa. Och hoppas på at skadestånder kommer. hoy


RSS 2.0