booooring dayy

            
                                                                                  
Igår  var ja hemma från skolan,sjuk. Sydde mig denna väska av lite gammalt skit som vi hade hemma. Fått ett par skor av pappa också, snällits av honom. Va och fika igår med honom också, sen blev de lite prommenader med hundarna , och sen bara tare chillerill.
Idag åkte jag upp till syster på sjukan som fick åka dit igår, hon har infektion i njurarna, och såg inte så jättanspigg ut, men ja hoppa hon blir bra snart igen<3
annars hare varit en långtråkig dag och inte funnits något att göra  . Och imorn blire förhoppningsvis skola igen.
Hare gotttttt           

isracing och Posas tjogonde SM-guld






















i lördags åkte jag,mamma elin och björn till dalarna och kolla på stuga, gick upp halv sju!!. Sen åkte vi hem och fixa oss, sen stan med syskonen , fanny och anton-och sen isracing med elin,anton mamma, björn och några.. Kallt som fan, men skitkul, och ja älskar dedär ljudet, vi såg inte finalen men Posa vann allafall sitt tjogonde SM-guld trotts att hans hand va tvullen och skit, otroligt alltseå. Efter kyla och hunger gick jag och syster och åt kinamat, skitgott förutom att han vid bordet bredvid va aspackad och spydddde,mmhh, tappa matlusten.
Sen åkte ja upp till far och där blev de tare lugnt och kolla på wallander.

mondag/tisdag


måndagen tillbringad hemma tills typ kl 6. Till gränbycentrum med lollo och sen var vi utanför henne ett tag.
tisdag, skola och dryg jympalektion, emma skämde ut mig, och allmänt trött äja. Dans efter skolan. Och sen hem till far och ducha och andra avenyn.
imorn blire gränby centrum med emma, och ja ska köpa klänning!.
hejs

wonderful weekend






















-Bilder från i helgen-

Landet med emma dåra. I fredags blev de bara lugnt, kort och tv med cider och godis. På lördan satte vi på oss gummistövlarna och gick ut och fota, skit fint väder. Sen tog vi cyklarna och åkte ut och cykla, kom nästan ända fram till Järlåsa från stugan,alltsom allt typ 11 km, duktiga virå. Sen åkte vi hem och grilla och åt. Sen satte vi upp studdsmattan och sen blev de hoppa. Resten av kvällen blev de knackpoker och skitgubbe med mamma och björn. Och så hade va dökul med orden ''vänta du bara''<3. I söndags vare inte så välldans fint väder, och de va kallt. Men vi hoppa studdsmatta på dan.. Och sen åkte vi ut och cykla, skulle på picknick men vi hitta ingen bra platts. Vi såg allafall en skitcool fågel som ja inte minns namnet på. Men vi åkte hem och fikade på några plankor bakom huset. Senare på förmiddan  åkte vi hem. och sen blev deinte så mycket mer. puss på helgen

vår på ingång











                                          @Uppsala.

brist på bilder, har inte blivit så mycket digitalt fotande på sistonde.


de va länge sen.har blivit plugg om dagarna före mästa. Men igår blev de kaffe med emma och sen skräckfilm med mikka, jussie och robin. äcklig som fan, men den söög.. sen blev de hem och sova.
ledig fredag idag, studiedag.. va ute och gick med hunden ett tag på morgonen.. sen hem och ducha och lite. sen blir de landet över helgen, emma ska med. Blir fota, grilla och tare lugnt. härligt skare bli. bilder kommer efter helgen.
-våren är häär, så jävla skönt-
hejsvejs..!

vårkänslor


I fredags var ja på thun´s med far och farbror. köpte en vit kortärmadkofta, vitblårutig tjal och en grålila t-shirt. sen hem och glo på film med pappay.
I lördags var ja och hämta mammas analoga systemkamera. sen var ja och pappa och köpte rulle och batterier till den. de regna så de blevi nge fota. hem och kolla på tv, och ha tråkigt.
Idag,söndag, var vi i hågadalen och fota. ja börjar få vårkänslor och ja har inte äns behövt jacka idag. de har varit yoppenväder och ja hitta ett vårtecken, en larv. hah! sen åkte vi till farfar ett tag och sen hem. nu sitter ja och har tråkigt. har spelat lite gitarr och bara suttit och tråkat vid datan. senare åker ja till mor och sen blireväl tvvv. och imorn är helgen slut och skoola igen . man kan säga ett de blev en pappahelg men de trevligt de me.
hejhopp

makes temperature hot

ahuu, de slask typ. gillare verkligen inte. skola, sen hem och äta och lite. senare åkte ja till pappa. typ dog på govlet me hundarna, astrött.t..ducha, tv och data äre ända jag gjort , tråkdag som allaandra dagar.
hejs.

heloo


bilder från igår. teater med skolan. efter de åkte jag och träffa orfeas. gick hem till honom och typ kämtfota blev de. har nog aldrig skrattat så mycket, magkramp x tusen. va vi än sa så blev allt fel. sen gick vi till ica och köpte fralla. sen hem och mätta magen. efter ett tag gick vi till bussen och ja åkte hem. askul med bumbi allafall.
idag,tisdag..skola, dagen gick fort . efter skola hem och äta sen dansa. Åkte till pappa efter dansen och emma följde med till bussen, hon gick och sen såg man henne inte, hör man ba WÄÄÄ. klantot hade halkat.hahah!.skratta ihälmig.
hemma hos pappa satt ja vid datan, ducha,tv och läxa. och nu blir de sova. godnatt..

they were then

I look back and se my shadow.
noting is forgotten,
but far everyting is hidden.


fredag







Skola och engelskaprov, gick ganska bra. Sluta kvart över tre, åkte hem till pappa, gjorde nästan ingenting. Satt vid datan, carina och kille va här ett tag. Och sen kolla jag och pappa på så ska de låta.
Snart ska jag gå och lägga mig så ja orkar upp imorn, för då blire slalom! (::

¡hola!

allt fina man har, men ingen vet hur länge man ska få ha de kvar
de kan vara borta imorn, eller så är tiden kvar  lång.
man kämpar för att de ska stanna kvar, för man vill inte mista de finaste man har.



idag vare segt, inga kläder att ha på sig och morgonen gick på en minut. Till skolan. Efter skolan gick ja hem till emma ett tag, sen kom elin och sandra och hämta mig, vi åkte ner på stan, skulle köpa jackan som ja tänkte köpa men som ja dock inte köpte, för man såg ingen skillnad på den och ett tält, sen gick vi till max och där träffa vi lollo, som va ute på en shoppingrunda. Så hon gick med oss,. Jag hitta tillslut lite kläder, ett vit linne, ett brunt linne på bikbok, och en grönvitblå killtröja på carlings, udda tröja som ja inte tror så många har. bilder kommer väl någongång.. Vid 7 gick vi till bilen och sen åkte vi hem. Hemma vart de plugga,plugga, och sen plugga, och skriva jävla rapotage om praoen. Har engelskaprov imorn,buh.Snart äre lördag och ja längtar!.
¡adiós!

hu


skola.-so omprov, sämst. jag var den ända som fick omprov och ja tror de blir IG.. jag suger på so. Efter skolan gick ja och emma upp till gränby centrum. köpte ett par solglasögon,bajscoola, hitta inge annat. Träffa jellan som ja inte träffat på skitlänge, hon va allt annorlunda men söt som vanligt. Köpt ett stort stativ också idag. allafall så vart de hem vid sju typ, och sen knappt inge mer. och ja har jätteont i halsen!.
och de börja snöa idag igen, snöstorm typ
hejhå

toppendag

Åkte till garpenberg med mamma,björn,sofia,erika,jonny,ronja och tova och åkte skidor. Träffa ahmed där, konstigt nog. Åkte mest med han för dom andra var så tråkiga. Åkte en smal väg i skogen och hade inte platts för att bromsa så ja åkte in i ett träd, så ja typ har skit ont i fingret. Annars gick de bra.
hur kul sosm hälst hade jag, och kanske ska dit på lördag igen.
hejs










RSS 2.0