japp

hojhejtja
jag är lycklig, hade uppkörning för EUkörkort igår, och jag klara det utmärkt, nu äre bara teorin kvar. och jag har fastnat med blicken på en kinroad crossmoppe och jag har tänkt köpa den, tror nästintill att jag bestämt mig.
kom hem i torsdags från danmark/tyskland. dagarna efter det har det blivit typ film med elin, tobbe och patrik. och så har vi badat, då var jättebebis med också. nu idag så ska jag till stugan, tills onsdag, sen måste jag träffa emma!!, på torsdag morgon åker jag med lollo till hennes mamma i göteborg, lilla Tun som är saknat, och hennes mamma med fan. blir där en vecka elr mindre. söndan efter det blir det vimmerby me syster med familj. och sen har jag terilektion. och så skola på det, har inge emot att börja skolan faktisk :o..

it´s too hot


mora!


tova


jag & tova


jocke


elis


elis


tova & edwin


en fontän


jenny & syster


syster me nyfärgat hår


jag innan färgning och klippning + bilden ser förtäski ut. sånt bjuder jag på ibland


sis


dalahäst


ronja


en jag


tova


jag nykllippt


jag nyklippt..


bilderna är från i helgen. va i Mora med syster med familj. leksandsommarland och massa mys. Jenny klippte oss och jag är nnöjd som satan. alltid lika mys i mora och söndagen är värst, för då ska man hem till fula uppsala.å det är inte kul. tack för en trevlig helg syster familj och låtsassläkt.

förra veckan cykla jag med emma från gottsunda till ikea och massa. och så var jag på stan och handla lite. i onsdagstrorja, så blev det grillning och badarnatt med några människor i österby. jag och johanna tog ut de bästa tonerna vi hade och sjöng. marshmellos på de också. skulle tälta men myggorna jaga bort oss , så vi trängde ihop oss hos tobbe och där vare vvarmt. dan efter åkte vi och bada igen och sen var jag med emma. asmys kväll allafall

RSS 2.0