den det du ni, hur är vi.

stackars den som alltid gråter
stackars den som aldrig ser
stackars den som alltid fryser
stackars den som aldrig ler
stackars den som drar sig undan
stackars den som blir glömd
stackars den som inte inser
stackars den som alltid försöker vara gömd

det är den som blir ett offer
det är den som blir fast
det är den som gråter
det är den som aldrig får rast

du som förstör
du som leker
du som gör att glädje dör
du som tror på livet
du som offret tar för givet

ni som skrattar
ni som ler
ni som offer lätt ser
ni som lever
ni som dör
ni som sårar gör

-helheten-

klotet av värdighet


när jag ropar efter hjälp så finns du alltid till hands
när jag behöver glädje så har du den alltid att sprida
när något är på tok, får du mig att inte lida
om jag skulle bli av med allt, skulle det garanterat svida
du ser mig inte som andra, det är något speciellt
det är värme i orden, det är kärlek på jorden
skrikandes i tanken och mardrömmen
som tur e är det i sömnen
verkligheten är full av tok och skratt
och jag har min dyrbara skatt
av lycka skrattar jag åt mardrömmar
av lycka ler jag åt dåtid
jag har någon som vill mig röra vid
omtyckt och värd
för det mästa
jag känner inga hugg av något svärd
längre är jag inte den skylldige till allt
inte en orsak av kallt
sedd med hela ögon, och tagen med ett helt hjärta
aldrig mera någon psykisk smärta
ler du så ler jag, ler jag så ler du
allt är bra nu

baliba måndag

hejsvejs. nu har jag suttit här i köket med datan i snart fyra timmar. gjort klart alla frågor till provet och lite. blä. ska snart dra mig till sängs och glo på tv. och hoppas på att pojken min ringer och muntrar upp mig lite såhär på kvällskvisten. idag hade vi spexpoto i skolan, bilder kommer såklart. och klassen tjatar. förmodligen är de inne imorn. efter skolan drog jag och emma och köpte kaffe sen gick vi ner till Italien och plugga fast det blev inte mycket plugga alls utan vi babbla om allt och ingenting iställe, imorn blire dit igen och fota och lite. sen dansa :)
nu ska jag somsagt snart gå till sängs. finafisken så länge, bauh :)

tha, pics

bah, jag bjuder på två sexiga bilder från i lördags. jag, matro, patrik och mård leker cirkusartister som ni ser, mycket mycket fint. och så är det jag och snygga johanna som posar i kameran. för sött hörreni :). hojti




en bit av val, alltid värt att leva kvar

ibland bestämmer jag för att kolla över allt, se utan att ge fokus
se det fina, det som är bra, det vackra med blick som en krokus
letandes efter ingenting, levandes för allting
jag kollar runt omkring
men blundar för en del
det saker som gör att jag inte känner mig hel
det är värt att halft blunda för livet
då är det lätt att ta glädje förgivet
det går att bestämma vad man vill se
eller snarare hur man vill se, man kan alltid se saker som får en att le
alltid finns det någon som vill dig kärlek ge
att blicka över allt, då min fokus blundar när det blir kallt
när blicken inte orkar ibehaglig salt
det finns så mycket man väljer och väljer bort
ska vi gå blött eller tort
ska vi lyssna eller koppla från
ska vi vara den grymma eller ett fån
ska vi vara oss själva eller leva efter andra
ska vi vara starka och ennsamt kunna vandra
så mycket som vi avgör
vi bestämmer livet innan vi dör
jag ska se, se det jag vill se
ge det jag vill ge
ta det jag känner för att ta
jag ska stanna och lyckligt leva
va den jag vill va


tihi bah

tjohejsan, här sitter jag lite smått anfådd, fyfan. hoppat hopprep och försökt slå mor min. men nej, haha långt ifrån. nu har man rört sig lite allafall.

hah, gårdagen kan man ju börja med. jag och tobbe tjaffsa lite smått om vad vi skulle göra, så jag drog ut med doggen typ en halvtimme, satt och glodde på en pinne typ?. sen tillbaka hem och jag pappa & tobbe åkte ner till stan och handla sen tog vi en glas i solen. sen hem och vila lite. jag oh tobbe fixa oss sen drog vi till salabacke. träffa dennis, hem till mig och spela kort lite och sen gick dennis hem och jag och tobbe tog bussen till stan. tog kvart över nio bussen till rasbo och där hämta elin, tobbe, patrik, klot och matro oss. åkte till johanna på party. skulle grilla korv men kolen va slut, så min händige pojkvän eldade korvarna och vi andra typ stekte de. blev lite våghals och skoj sen och musik och ploj. sen sluta det med att jag bosatta mig på toan och sen tog jag en sömn i johannas säng med tobbe som sällskap. skulle egentligen typ 2 bussen men det blidde halv nio bussen imorse. fyfan säger jag bara. först gick jag typ två km barfota till bussen, sen åkte vi buss alltsomallt i kanske en och en halv timme, va nära på att hoppa av en massa gånger, höll på att dö typ. åkte hem och drack oboy och åt frulle. sen gick vi och la oss en stund. sen blev vi riktigt pissa så gick ut i solen och spela gotboll på altan, haha . inte likt oss. allefall så åkte vi med fader och käka pizza sen, och de va smaskans. sen till farfar och fika. sen körde vi älskling till bussen så han åkte hem, tråkigt nog /: .. sen åkte jag till mor. och nu sitter jag somsagt här och nu längre är ja inte anfådd. höhö. ska väl ta en ducha och pröva lite kläder, har spexfoto imorn, tihö.  sen ska jag slå mig ner i min älskadesäng :)

helou

tjaba. igår vart det en lgnt freda som storsätt alltid. idag blire chillit på dagen senare ivkäll blir det rasbo och grilla med folk och ha skojs. nu får vi allt se vare blivar. sola kanske.

9 månader med älskling idag<3

snö & regn, bleh

hejsanhejsan. till och börja med vädret så är det piisss!. igår åkte jag ut till österby. va hos elin ett tag med tobbe. sen gick vi hem till honom. gjorde inte så mycket. senare åkte vi med och släppte in hästarna sen typ sova. idag vakna jag bredvid älskling, bra början men det snöa som fasan. så när jag skulle gå till bussjäveln vart jag ju dygnsur om fötterna. blä. åkte till skolan och gjorde nationellt prov och tog reda på vad jag fick på svenskan, fick G+ på läsförståelse, G+ på uppsats och VG på muntiligt. det va nice. åkte hem efter provet allafall. till pappa. och vi åkte till fyris zoo och hälsa på lotta och tog en fika. blev kvar där ett tag. sen drog vi hem och jag tatuerade pappa, elr fyllde bara i lite gammalt. sen nu sitter jag här och väntar på att tobbe ska ringa och underhålla mig lite. senare kommer erika som ska bli tatuerad och så ska hon äta och sova här. och imorgon är det fredag, jihoooba! :D. nu ska jag fördröja tiden på nått sätt, spela lite gitarr kanske. hojt så länge!


yaup

hejessvejes. sitter vid datan och smsar med min käre vän louise, hon är ju bara för dum i huvudet. det äsynd om gullen, haha. själv ska jag njuta av de. nej men helt ärligt, så saknar jag bruttan /:.. åt nyss lite mat och innan dess var jag hos farfar och innan dess var jag och gjorde pass. ska snart dra iväg till dansen och idag ska jag dansa länge en annars, nicenice :). imorgon fundera jag på om jag ska dra mig till österby, på något sätt känner jag mig hemma bland bönderna. höhö. om jag har råt att åka dit fresten.. nu ska jag pissa sen ta min skinande blå cykel och rulla min väg. hoj :)


helgen

i love him, my suneshine


godkväll. här sitter jag med gråa mjukis som är prickiga av målafärg och tatueringsfärg, en tröja som är fullklottrad och mina händer är gråa av färg. gick hem från skolan, så pappa hämta mig vid halv 12 slaget. hade ont i huvudet. åkte istället hem och mixtra ihop en sallad och sen ut i solen. byggde en bänk och dekorera den med vita blommor. och nu sitter jag här, genomkyld och som en kladdegris. har fixat alla mina bilder också som jag samlat ihop mig.

i helgen :
fredagen började vid två då jag fick tokdamp på älskade pappa, han va lite puttis av en anledning. menmen. de fick mig att bajsa i idrotten så systra kom och hämta mig. sen släppte hon av mig på stationen , och jag mötte älskling där. utan mål gick vi... blev handla present till mård, sen tog vi en sväng förbi mormor. sen handla. börjar kännas vuxet eftersom vi handlar fördetmesta själva, jag älskar att planera. sen drog vi hem och laga mat, sen glodde på tv. fast i olika rum, dock trist. sen gick tobbe till dennis och jag fortsatt glo på tv i min ensamhet. och arritationer och tårar och ilska, och huvudvärk, då jag bara ville ha pojkvännen till hands. men senare kom han. kolla på film, tillsammans faktist. sen på natten åkte vi till shell.

i lördags kom far och hämta oss, och vi log. de va länge sen. åkte ut till elin och tobbe i österby och gratta tobbe. fick tårta som var asgodi. senare åkte vi hem och då blev det mat, snittzel och pomes. sen blev det lugnt ett tag. vid åtta drrog jag och tobbe ner  te stan och skulle på bio, men blide inte så. vi hamna hos orfeas där, hakis, diyar, lovisa och någon ida var. kolla på sämsta skräckfilmen sen försökte vi spela monopool. men orfeas. ja.. han är ju omständig!
sen drog vi hem i regn och kylan. tur att vi är små tjockisar och kan värma varandra :).
somna stortsätt närr vi kom hem.

i söndags så åkte vi och hämta upp farfar sen åkte vi till ulvakvarn och fika lite. och glodde lite, sen till gamla uppsala och släppte ut hundarna. sen körde vi hem farfar och pappa körde mig och tobbe till bussen. åkte till österby. åkte bil i nån timme med löven. som dock inte va så skoj. bondekillar som börnar och känner sig grymma, volvobilar hela bunten. välkommen till bondeland. sen körde han hem oss och vi åt mat och så gick vi till tobbes farmor och farffar, spela poker och jag förlora!
drog upp till elin och tobbe sen och kolla påtv typ. klot och metro va där. wallander sen hem och sova.

jag känner att jag skrivit en bok. men jag måste på skriva av mig för att må bra.höhö. nu ska jag snart äta fisk och skriva lite till. sucka inte..
gohej

välkommen vår

här är lite bilder från förra veckan när jag och emma hade en liten fotoglassrunda i staden :)


emma






emma


jag




jag..

bilden får avsluta, lite snål på bilder, men så får de bli.

 


fredag

hejsvejs. sitter här med bärbara själv hemma. mamma är ute någonstans och tobbe är hos dennis. själv kännde jag inte föra att gå ut så stannade i sängen och glodde på talang. efter skolan mötte jag tobbe och vi gick och handla present till mård, och sen hälsa vi på mormor min. sen hem och laga mat och kolla på tv.
nu ska jag slänga mig i sängen igen och v'nta på att han kommer hem, funderar på att ta en kopp te, hade inte varit fel. imorgon ska vi till österby och fira mård, som fyller 20. sen blir det nog sova igottsunda.
nu längtar jag tillbaka till min säng, hejdåå :)

en kortiiis..

sitter och taggar inför nationella i matte såhär en kuslig kall, regning fredagsmorgon.. får hoppas att jag lyckas vara lite bättre än usel på provet! sen är det bara en ynklig liten fredag sen är det helg, moha va gurr. älskling kommer vid tre så blir det hemfärd till gottsunda.- nu måste jag kila iväg till min lilla gulliga skola
Good luck, Linda!   tack -.-

mh ah, rubrik vare ja

åkte till österby igår, åt vofflor hos syster med mård och klot. mums va de. sen hjälpte jag syster med att tvätta fönster, men jag menar verkligen lite. haha.. senare mötte jag tobias och vi gick till honom och glodde på tv, sen sov. han somna fort som fan och jag höll på dö av värme och allt, fyblä.. idag gick skolan fortsomfan. gick hem direkt efter. satt vid datan en stund sen kom mamma hem. åt mat och prata lite granna och sen kom björn och vi gick och handla. sen har jag städat mitt rum, till och med damma.. stolt..!..
nu ska jag snart ta en duch och hoppas på samtal. sen ska jag väll slå mig ner i min sänglösa säng. glo på tv och plugga lite. dra er i bajan säger ja bara.....nattu


avklarad tisdag

hejhej. jag kom nyss hem från skolan och det är skönt kan jag lova. solen är grymt värmande idag och pust så skönt. sitter här med bärbara datorn och har just skrivit lite. jag ska göra klart min engelska uppsats och sen lägga mig på balkongen och steka med en bok. blir att rulla ner på stan sen och söka lite sommarjobb, och dansa på de. förmodligen åker jag till fader min ikväll. jag är lite sådär nöjd med mig nu. har äntligen lyckats höja mitt engelska betyg på kanske två veckor. och alla ämnen är minst godkänt. det som fattas nu är en moppe som jag kan glida runt på. sen är allt på topp. synd bara att jag inte har råd. buhu. nu ska jag ofrtsätta med sysslorna som måste göras. hejsvejs så länge

du ser mig som du väljer att se mig

det var som två ihoppsatta bitar, passande utan springor
andades, skratta och prata om allt
det som kändes underbart men nu mera kallt
tillbringade tiden i blöta som torra väder, molningt som soligt
det mesta vi gjorde, var oftast roligt
mina tankar snurrar om lycka och sorg
jag vet inte längre, på vilken skala vännskapen är
för jag kan inte riktigt känna att den är här
jag ler fortfarande och kan skratta i närheten av din humor
och dina egenskaper. det finns fortfarande något som är kvar
men de så mycket mer var.
jag är borta från allt från förr, allt som fanns när jag öppna min
dörr. jag ler lyckan och skrattar gott, jag vaknar i ljus
jag går på marken, jag tänker på allt, och hoppas på värme
hur glatt allt är, finns det ändå något som inte är här, utan där
jag får höra att man ska vara rädd om vänskap, men finns den verkligen kvar?
jag gör mig till offret att vara den svartsjuka, den människan som vill ta kontroll
men för mig spelar de sakerna ingen roll.
jag är rädd att mista och därför sätter jag gränser på kort avstånd
jag är rädd att förlora den människa jag har att fast stå vid
jag lider inte, jag sörjer inte
jag ser mig som en punkt i livet som jag håller mig innom, och klarar mig stortsätt själv
helt enkelt nöjd, fylld av en massa och smula saknad.
men vad än ni tror, så har jag den goda känslan när jag vaknar

jajjemen

hallådär. skolan har börjat igen, och det ogillas, nog av de flesta. dagen har varit lugn i skolan. lite lektioner och så. efter skolan så gick jag hem till emma och vi drog ner till stan med ett glasspaket och hallon&blåbär. de var gött. och så hade jag kameran med så blev ju lite bilder. och nu sitter jag framför tv:n och glor lite.
fan vad skönt det varit med lov. fast har ju jobbat tre dagar, men de va fan okej. har haft lite tattoo jobb också så alltsomallt har jag tjänat ihop runt 2000 kr, de är ja nöjdöver. lite har jag handlat upp på skor, tights och en tröja. och resten av pengarna går till utlandsresan. I torsdags kom älsklingen till Uppsala och vi sov hos far min. jag sov typ hela kvällen, grymt trött. och i fredags åkte vi till österby, va hos tobbes farmor och farfar. sen hem till honom och ta det lugnt. i lördags åkte vi in till stan, mötte syster och var och shoppa lite och åt. sen hem till gottsunda och så tatuera jag hennne. typ en fotlänk där det står alla syskonen. senare åkte vi ner te townen och skulle gå på bio lite romantiskt sådär men icke så blidde det. utan vi kom på att vi inte hade någon mat alls hemma i salabacke så vi gick och handla istället och sen hem och laga mat. Det blev pomes och korv med bea. höh gotgott. sen tog vi ett bad, så mysigt så. det blev slöa framför tv:n sen och sova. jag älskar att vara i lägenheten själv med min underbara. önska man kunde flytta, grymt nice!
söndagen blev tillbringad hemma lite först, fixa till lite i hemmet och skit. sen drog vi arslerna och mötte lollo och sen hem te henne ett tag. tog farväl av henne som dock var sorgligt /:.. när hon lämnat oss drog vi ut och cykla lite, köpte glass och satte oss i solen och strekte på bryggan. mysigare kan det inte bli. älskling åkte hem vid fem och pappa hämta mig då och vi åkte till ulva kvar. sen fika vi lite. hem och tatuera honom och sova.
en sammanfattning av en långhelg av en smula sol och underbarheter. nu ska jag antingen lägga mig framför tv:n och glo på arn eller så blire att ta ett bad.
här bjuder jag på två bilder jag tog igår. ögonen diggar jag som fan.. tjingeliiing!




jag älskar min solstråle.

tattoo

resultat på dagens gaddning på addis. skulle egentligen gjort lite på eliska också men hann inte idag. menmen, det blev två sträckgubbar gjort av addis med hennes livfulla idér. På högra sidan av magen typ.
bilden är lite dålig och det vita på bilden är salva så man ser inte mycket. menmen. vart okej, lite knas i vissa sträck men´det får duga.


må illa men livet de rullar

jo men visst hinner jag med ett litet inlägg. jag mår illa , kanske av hunger?.. annars är allt kanon. elr förutom att jag känner lite medsorg med älsta systra min som sålt vovven sin /: .. menmen vad gör man inte för att alla ska må bra. Andre systra är med barn med en liten Theo, fan vad jag längtar. Har redan köpt lite kläder.hoho skojskoj. Jag har världens bästa pojkvän och  livet rullar påå.
idag har jag ju jobbat igen då, mindre kul fast nu äre bara en dag kvar, och trots allt får jag ju money :). nu sitter jag hos pappa som igår och väntar på mat. sen kommer Adelina & Eliska som jag bli tatuerade . på plojj stortsätt.
Jag har dåligt samvete för mig själv. Lollo som varit här i två veckor har jag träffat typ två dagar .. snart äre för sent. men ja ska kämpa!
det luktar lax, humm, det luktar blä. men men, lukten bedrar
jag känner för att sova, dock finns ingen tid just nu. j ja .
nu har jag stortsätt fördröjt matlagningstiden så ni blire väl till och äta. sen kommer männskorna
får hoppas på lyckade tattoos :)*

Hoj'tHoj't



jag bjuder på en smula mig på min kära cross som kan ge mig andrenalin
puss

I love my life now.

vattnet som var kallt av is har börjat rinna
barn har börja leka och längs gatorna springa
solen som bländar ögat med strålar
människor som av glädje vrålar
våren är här på högsta nivå
skönt att bara i solen stilla stå





Godenkväll. Jag sitter och latar mig vid datan och lyssnar på lite SOJA, finfint de. kan börja med helgen.. I fredags tatuera jag min bäste vän, en stjärna på foten, blev väl okej. senare kom älskling och så tatuera jag pappa. så gjorde vi inte så mycket. I lördags körde fader ut oss te landet till mamma och björn. Asnice väder så va ute hela dagen, sen kom syster också. Jag åkte cross för första gången i år, fyfaban så kul de var. senare kom mormormaggan och vi åt påskmiddag och lite. sen blev det mäst sitta och babbla. i söndags gick mina kära pojkvän upp tidigt medans jag låg och frös i 15 grader .. han hjälpte björta med garaget. själv sov jag ett jävla tag. sen sydde jag. höhö. blev tvo ch lite senare. I måndags gjorde vi inte så mycket jag vänta mäst på att få åka hem som vi gjorde sen. älskling åkte hem till österby igen och jag åkte till gränby centrum och träffa lollo,joss,lina & madde. kolla lite där sen hem till joss. satt och snacka bara. sen hem och sova. och idag har jag joobbat, usch de va not fun. sen åkte jag till pappa och sen kom min första riktiga kund. nervös som jag var gick edt bra. tatuera namn på skulderbladen typ. huh. plus att han var engelskman så jag fatta ju inte allt helr men de gick nog bra. nu ska jag väl bara ta det lugnt och vänta på morgondagen som blir jobba sen tatuera igen, fast mäst ploj. på adelina och eliska.
somsagt, nu blir de kanske tv elr nå jajay. ha´t goootT :)


tatoo på far & syster

tjena. idag vare sista dagen i skolan. nu är looov! knoners.. inatt sov jag hos älsklingen min och igår tatuera jag mård- idag fick jag hem maskinen och har tatuerat syster och pappa. systers överst och pappa med vargen. jo lnöjd blev jag, allafall med systers.. kul äre :)..
glad påsk!




RSS 2.0