jag är så stolt över dig, och jag menar de!






micke, kusselin & pappa


farfar


kusin & tomas


far


folk


kusin & farfar


micke, tessan, jag, mina vrickade kusin, joel och patrik..

idag vare 50 årsfest, farbror fyllde år. åkte till han och där var en massa folk. åt mat och kaffe och tårta på de. jag är lite stolt, för jag gjorde mat + tårtan.Jolle hade finaste kameran, canon eos 1000, och så fort jag får chansen så finns en sådan i mina händer, för just nu fotar jag med farbrors kamera som är gammal och jag vet inte äns märket...för min är uruselllllll.. jajjja..,,,,,. jag och pappa åkte rätt tidigt för farfar ville hem..

så vi åkte hem och hämta hund och badkläder och åkte och bada, eller shakis bada, och jag halvt. det var fan kallt i mälaren. Det gick tjurar på badplattsen, liksom, de låg i en hage. och tjurar också, som är läbbiga, fyfan vilken tid de tog att få mig genom dedär..vissa var gigantiskaaa,usch..



muu









om jag ända var så modig att jag kunde ställa mig framför dig, och berätta hur stolt jag är..
men jag är så dålig på sånt. men jag hoppas du ser på mig, att jag är lycklig nu. du anar inte


det är väl inte konstigt att jag saknar?


finns det någongång vi inte hade kul?
tror faktiskt inte de.jag minns dagarna när vi var små, vi önska vi var stora men fick ändå stå på tå
och tillsammans fick vi dagarna att gå,
bilderna är tecken på att du var min bästa vän. men vad hände sen?
lollo,lollo, lolloooo, -you stay in my heart-

mix















min data har varit seg i huvudet, så bilder hare inte blvit något av. här är allafall några från veckan. har inte tid att skriva nått, för ja måste sova, skiver imorn antar jag. hoj

jag hatar regn jöö


igår blev de baka typ hela dan. sedan kom kusin och farbror.sen kolla på nya lägenheten och sen ut och fota. Skulle lägga ut bilder men datan hakka, så de kommer väl vid nå annat tillfälle.
idag efter regn och kyla i skolan och dummsiga fröknar gick ja te stan me emmamos, vi fick oss regäla skratt idag och hitta kläder och jag trror vi båda blev nöjda.. jag köpte en högmidjad kjol, skor, bh och roser att ha i håret.. perfekts. ao..
idag hare blivit kaffe och plugg med mamma.pusselia gonatt

kort inlägg


syster och johanna..förra sommaren.
ge mig sommar med sol & bad.
idag efter skola blev de stan med emmä, köpte en tröja. och emma pierca säj. sen hem och äta, färga håret, och tv.
de va allt för i dag -skepp å hoj

sun,sun,sun

hello. det är måndag och så jävla fint väder, för varm för min del. men ja är känslig. stan med emma efter sskolan, skulle handla kläder men de blidde de ju inge av, för ja hitta inge bra.. åkte hem sen, bytte om och sen kom systeryster å hämta mig, vi åkte å åt, sen åkte vi ut till österby, och där hämta vi upp tobbe, kotten och oskar. vi åkte till ett badställe och jag och elin bada, med kläder. otroligt varmt i vattnet för å vara kallt. jag har saknat vatten så jag fick spratt. senså åkte vi hem jag inlindad i filtar jacka och sandig var ja me för den delen. men trevligt vare allt. hemma ducha jag och sen kolla jag på tv. borde plugga lite spanka nuu.
jag och far fick lägenheten, så 1 sep flyttar vi två nummer bort från där vi bor, större och bättre.
jag är suris på mor och far, för jag får inte pierca mig mer!!!!, hemkt.
gonatt

ovisst

en skrämmande rädsla, blickar med tankar. tre steg innan huvudet vänds, uppmärksam på alla skuggor. 
rädslan som kom. ett tryck ner mot marken, sparkar som man bara kunde ta emot. skriken hördes men folk bara passera. med kinden mot assfalten, blev man som svagast. det var inge stort, men de är något som alltid är med mig.


































jag ska börja lägga ut mina bilder på blogg iställe har jag bestämt!
idag var jag med pappa i hundhagen, han var och lekte med hunden medans jag var borta och fota.
sen åkte vi ut till syster och där lekte jag med ronja och tova. för ja älskar att leka. var där länge, och shakis och atlas fick träffas. ao ao. imorn äre skola, och de ser ja fram emot, konstigt nog :s.. hojs : )))

hojhoj

de va ett tag sen jag skrev ett inlägg här. kortfattat så har ja inte gjort mycket alls trorja. onsdag, torsdag och halva fredag har jag varit på landet med emma och orfeas, åkt massa moppe och haft de trevligt. idag har jag varit i arlanda stad med pappa, köpte två fina blusar och senare åkte vi med tomas & ankan till sigtuna och tog en glass. vädret varierar ju, för mycket regn kan tyckas. på måndag får ja lön från mina tvåoch en halv dagars jobbtid och sen månadpengen dåra.. så då blire shoppa och så lägga lite till sparsamling till sommaren. dåre blir hällekis, tyskland för hoppningsvis, och typ båt, och bara hare skönt. på tisdag fyller orfeas år, skriver ja inte innan dess så grattis till honom, min vän teddd, han förkänar en bra dag och hoppas han får det me, grattis grattis gratiuz... imorn äre söndag, och kl en sekund över 12 på natten får jag och far veta om lägen heter är våran, den som vi sökt, två nummer bort från där vi bor , större och nere iställe. och på torsdag, fredag blire bakning, 6 pajer, bröd, och tre tårtor har ja fått som jobb att baka till farbrors 50 års firande på lördag. hoppas de smakar dåra.nu ligger ja i sängen och ska snart lägga pasians, hah!, är inge tröttt, men ja ska väl bli snart... godnatt och hare fint. /      l a r s s o n


sommarlov väntas


emma på bild.

nu hare blivit segt me blogg igen. hejigen då allafall. i helgen blev det österby, gävle med syster och några, de va rätt skoj. och så erik och maxim i lördagskväll. söndagen tillbringad i kemiböcker, och prov hade jag igår, måndag. och de gick åt hälvette. fick tillbaka mitt spanskaprov, 5 poäng från G. hö.. jag är fördåligt. men 5 poäng, vart lite arg på mig själv!. idag äre tisdag och jag typ skrek när ja vakna, så jävla ont i magen, på nå konstig vis. så ingen skola för mig idag. men antar att ja går på dansen, eftersom de är sistagången, och uppvisning på lördag!, publiken kommer skratta, för ja lär ramla eller något jäte hemskt.. idag på morgonen hare blivit sova, och sen tv, björnses magasin bland annat. och sen har ja spelar lite gitarr. och nu ska jag ta mig till den igen, sen kanske man borde börja klä på sig..
idag 20 äre skoldar till avslutningen!!!!!!!!!<3 så jäkla skönt. prov i svenska på onsdag och so på fredag, annat kemiprov på måndag, och skolan håller på att dränka mig! xD..
ciao..

då vare fredag


jag vet att min uppdetering är värdelöös, bilder från grilldagen har ju inte visats än, bara på bdb. men ja tänker inte lägga ut dom här. nya bilder kommer väl. men ska ju inte lova. veckan har varit okej. måndag: innebandy med skolan och så. tisdag: vanlig skoldag och sen dans. onsdag: österby med syster, och hennes störda kille och komisar. och vi såg djurens konung jätte nära, konstiga fåglar, en snigel, typ död katt och rådjur. och så kolla vi på gruvtorn typ?. i torsdags skulle jag vara med emma, shad och chaima. men de blev tillslut kort och snack med emma, för de andra va ju lata-.- .. och idag äre fredag och jag vet inte riktigt vad ja ska göra, snacka om att träffa orfeas, men får se hur de blir med de, som vanliigt.
nu har ja och pappa bokat stuga i kinekulle i hällekis. söndan efter avslutningen. några dar.
och så ska jag på semester med syster, vart har vi inte kommit fram, om de blir upp eller ner. hömm.
och så ska de väl göras något me mamma och dom med.
jag vill verkligen baada utomhus snart!, ha en trevlig helg, hejs

det regna idag

jag känner för första gången att ja riktigt
vågar lita på dig, de kanske inte är bra
ifall jag blir svikt igen, men ja tänker ge dig lyckan
lyckan du får genom att veta att jag kan vara med dig,
på ställen som är en bit från andra, utan att känna oro.
jag ser fram emot att få uppleva nya saker med dig, utan den oro
jag fått bära. den är borta. minnerna är överstryckna, som en text
skriven med bläck, de går inte att sudda, men de går att strycka.
fast hur hårt man än trycker pennan, så kommer texten alltid stå kvar
även fast ingen annan eller man själv, ser den
jag har aldrig förr fått höra dig, nykter säga :'' jag ska aldrig
svika dig igen, du är de bästa jag har'' .
tänk att dom få orden kunde få så många tårar ut mig
snälla, låt min lycka stanna här




lördag tillbringades med emma, anna och grillen. bilder kommer, och lite text på de kanske.
söndag åkte jag till landet, hjälpte mamma och björn me lite, ochh åkte mooooppe. bilder kommer inte, för kameran va inte mme på den turen. men ja rensa ogräs och lite, och tog skogsåkning med moppen<3
idag måndag dåra, HK i skolan, två timmar. sen kolla på innebandy, och de va lite sådär långtråk. sen gränby centrum med emma. köpte lila linne, vit T-shirt och nya skor, typ ballerina med någon rosett grejimojs.
nu blire television och sleep. goodbyeee



en gammal bild, typ tagen med sämsta kameran. men ja gillar att den ser gammal ut, ojaa

RSS 2.0