söndag

det blev loppis idag, köpte en plåtsparburk vad man nu ska kalla de. Överst är den jag köpte igår. Jag tycker dom e så fina.
Efter loppis åkte vi till farfar och fika, och jag lade pasians. Sen åkte vi till mekonomen och sen hem. Data och inte så mycket annat. Och snart ska jag åka hem till mamma.
hejs.


helg.

alloj, tar lite av varje dag.
i fredags var jag hos anna, och vi lyssna på idoler och skratta, åt bananasplit och pepparkaksdeg, byggde massa olika människor med deg peppar(?) och strödsel. Och jag rita en teckning som vi sen rama in. Hur kul som hälst med my flamingo.
igår var jag i gysinge med pappa och träna lite på slutartid, tror ja kan nu. Gick runt och kolla lite, och var på loppis också, köpte en blåtburk, som ja letat efter på några andra loppisar. Lite senare var vi och åt kinamat, fast i uppsala dåra. Och sen blev de bara tv och data.
Idag vet ja inte vad ja ska göra, fullt med snö och snöstorm. fyfan. jag som vill ha vår.
imorn är de skola igen dåra. Skönt på ett sätt men att de är gränby ja ska till glädjer inte. 
förövrigt lever livet fint tror ja.



hejigen

Inte uppdaterat på länge jagvet. Slut på prao nu, emma hemma igen, skola snart,fyfan.
Har blivit anna och emma de flesta dar. Fotat en massa. Haft trevlans,jajjamensan.
Idag 18onde, har de blivit anna och tagit de lugnt, sen var ja på någon fotokurs med min farbror. Lärde mig en massa faktiskt, skitbra. Nu ska ja lägga mig, och imorn blir de shoppa med emma,pussen<3.






emma wendle

onsdag

Tredje dagen på prao idag, fyris zoo..Dom håller på att flytta så de är mycket som ska göras. Och jag har fastnat för deras skäggagam Skäggis som är jättegammal och har svullet öga och tappar fingrar eller vad de heter. Den ska nog avlivas :(..
Fått en skinnjacka med koppel till Mårten & Kajsa av lotta, skitgrym (:..
Åkte hem till pappa efter praoen och snart ska ja till mamma.
Hejdåe


hemma.

Därifrån man har minnen som mäst. Där man hade de som bäst.
Där man fick skratta och le, men också önska att man ibland slapp se.
Stället som får oss tänka tillbaka på de bra, men aldrig mer igen får vi vara med om dom dar.


Söndan och åka hem idag, Packa och sen vare bara att åka. Åkte förbi Jenny och Jocke och sa hejdå, sen åkte vi till yvett och fika lite och sa hejdå. Sen åkte vi till hedemora och kolla på junkis och hälsa på peter och råsi och viktor som ja inte träffat på typ 8 år, huh..
sen bar de åt hemmåt..
bilder kommer någondag.

RSS 2.0